En himla massa smått och gott!

Som sagt, en heldag vid symaskinerna i lördags genererade i att en rejäl hög med plagg kunde läggas till handlingarna. Nedan kommer ett par översiktsbilder och eftersom det främst handlar om basplagg tänker jag inte orda så mycket om hur jag har gått tillväga.Ytterligare en mysig heldress i velour ska det bli till lilleman och orkar jag så får det kanske bli en liten tut på den. För de är bra praktiska, mysiga OCH snygga nu när det är lite kyligare utanför hemmets väggar (och just nu när det byggs, även innanför mellan varven).
 
1. Sötfiluren stolt knatandes med gåvagn i sin racerbilsdress. Myskille deluxe ;-)
2. Ovan nämnda dress, stl 80, utan innehåll. Inte alls så slimmad som jag gör dressarna i trikå. Vill att den här modellen ska vara mer utav ett "utanpåplagg" och har gärna en body, linne eller en t-shirt under dressen. Ger snyggt pös. Mönstret har jag gjort själv så jag får väl erkänna att jag är lite extra nöjd, nu när jag ser att det faktiskt sitter kanonbra (har ju inte haft någon egen liten modell att prova på tidigare. Tyg: racerbilsvelour från Liandlo, mudd JNYdesign.
 
3. Härlig body i stl 80 som blev så fin på lilleman. Tyg: stars från Znok design, mudd från SToff & Stil.
4. Ytterligare en body, men storlek 86 till vår/sommar. Tyg: violer från Znok design, mudd Stoff & Stil.
5. Muddbyxa stl 80. Tyg: kollege från gömmorna, mudd Stoff & Stil.
6. Muddbyxa med fickor i brun velour st l86. Tyg: velour från Jofotex, mudd Stoff & Stil.
7. Muddbyxa i randig velour stl 80. Tyg: velour från MiniSkunk, mudd Stoff & Stil.
8. Velourtights stl 86. Tyger: Jofotex, mudd Stoff & Stil.
9. Velourtights stl 80. Tyg: Jofotex, mudd Stoff & Stil.
 
 
Som synes ovan blev det även sytt en massa scarfs och lite tvättlappar/minisnuttar. Några scarfs behåller vi. Nu när det blivit kyligare ute är de perfekta i stället för halsduk t ex. Sugen på att göra mig modell större till mig själv faktiskt. Alla stannar som sagt var inte, det finns tre med nyckelpigor, två med monstertrucks och de två med stjärnor på koboltblå botten till salu om man är intresserad. 40 kr styck.
 
Sist ut att presenteras är två par kalsonger i stl 116 till 5-åringen. Grymt snygga i Gekkos cikeltyg som jag dock valde att färga lila. Lite synd att jag inte har ngt kvar utav det tyget för en topp till mig själv hade varit riktigt snyggt tror jag.
 
Kategori: Gott & Blandat Taggar: body, bodysuit, boxerkalsong, byxor, heldress, muddbyxor, scarf, snutte;